telefon 0723.566.310 telefon 0728.107.676 email viitorulgologanu@yahoo.com firma

Servicii Ddd

Compania noastra va ofera servicii specializate de dezinsectie, dezinfectie şi deratizare in Focsani, Adjud, Marasesti, Odobesti si Panciu, adaptate atat pentru spatiile interioare şi exterioare. Prin serviciile oferite, garantam ca veti putea beneficia de confortul dorit într-un mediu de locuit sau de lucru igienizat complet. 

Combatem şi prevenim eficient raspândirea insectelor, rozatoarelor şi germenilor patogeni, surse permanente de boli şi pagube materiale, folosind metode de lucru actuale şi substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative înalte. 

Solutiile pot fi utilizate in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum: locuinte, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, institutii, restaurante, cantine, unitati industriale, cu profil alimentar,  mall-uri, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport , asociatii de proprietari etc. 

DERATIZAREA

Reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Trebuie acordat deratizarii un rol foarte important deoarece rozatoarele constituie un permanent pericol de boli (contaminand si raspandind) cat si pierderi economice.

DEZINSECTIA

Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor zburatoare sau taratoare si artropodelor (toate acestea sunt numite vectori) prin metode mecanice, fizice ,biologice sau chimice. Dezinsectia completeaza celelalte operatii, contribuind la combaterea si prevenirea unor boli transmise de insecte si acarieni, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

DEZINFECTIA

Reprezinta o metoda destinata decontaminarii mediului de germeni microbieni si inframicrobieni patogeni.Este una dintre cele mai importante metode pentru prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitare.

CONTACTEAZA-NE


0723.566.310